1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Muzikaal cadeau
  5. Toetsenwijzer piano kleur – verwijderbare pianostickers

Toetsenwijzer piano kleur – verwijderbare pianostickers

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Nederland €6,95
België €9,50
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Toetsenwijzer piano kleur – verwijderbare pianostickers

Prijs

12,95 incl. 21% BTW

Omschrijving

Met deze toetsenwijzer voor piano in kleur heeft u verwijderbare pianostickers om eenvoudig de namen van de toetsen te vinden. Het ideale hulpmiddel voor beginnende pianoleerlingen! Vindt eenvoudig de juiste noot op de piano via de letter, of kijk naar waar de toets op de notenbalk zit. Ben je al wat verder? Dan kun je steeds vaker ook oefenen zonder de toetsenwijzer, omdat deze eenvoudig weer weg te halen is.

Voorheen waren er niet verwijderbare stickers beschikbaar die op de toetsen geplakt konden worden. Deze werden er permanent opgeplakt, en konden ook nogal eens plakresten of schade achterlaten. Dat is verleden tijd met deze siliconen toetsenwijzer voor piano! De toetsenwijzer piano komt in 3 delen, die genummerd zijn. U kunt de toetsenwijzer eenvoudig achter de pianotoetsen laten vallen, zodat alle 88 toetsen een label hebben met de naam van de toets en de noot in de notenbalk. Het voordeel is dat de siliconen toetsenwijzer voor piano eenvoudig weer te verwijderen is ten opzichte van pianostickers, of eventueel mee te nemen naar een andere piano!

De toetsenwijzer in kleur is geschikt voor alle piano’s, digitale piano’s en keyboards met 88 toetsen. Heeft uw piano 85 toetsen of minder? Dan kunt u de toetsenwijzer wel gebruiken, maar zal deze overlengte hebben aan de zijkant. Eventueel kunt u dit eenvoudig met een mesje bijsnijden. Vanwege de verwerking van het siliconen materiaal kan het zijn dat er bij een enkel label nog een snijrandje te vinden is, of dat de bedrukking iets scheef op het label gedrukt is.

Gerelateerde producten