1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Diversen
  5. Piano schotels transparant isofloor 60mm (per stuk)

Piano schotels transparant isofloor 60mm (per stuk)

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Nederland €6,95
België €9,50
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Piano schotels transparant isofloor 60mm (per stuk)

Prijs

5,497,49 incl. 21% BTW

Omschrijving

Piano schotels transparant isofloor 60mm voor onder de wielen van uw piano of vleugel. Deze transparante schotels hebben een rubberen inleg om de geluidstrillingen naar de vloer te absorberen. Dit zorgt ervoor dat er minder contactgeluid naar andere ruimtes in uw huis of naar de buren wordt doorgegeven. Bij geluidsoverlast van een piano kunnen deze schotels hun bijdrage leveren in het verminderen van contactgeluid. Contactgeluid zijn de trillingen die de piano fysiek doorgeeft aan de vloer omdat de wielen met de vloer verbonden zijn. Luchtgeluid is de klank die de ruimte in gaat. Dit kan door middel van bijvoorbeeld polyesterwol panelen worden verminderd.

Piano schotels transparant isofloor 60mm hebben als doel om de druk van het pianowiel te verdelen over een groter oppervlak. Zo voorkomt u dat het kleine drukpunt van uw pianowiel in uw vloer zakt. Hiermee beschermt u uw vloerbedekking, tegels, laminaat of pvc tegen indrukken van de wielen. Door de isofloor inleg wordt ook de geluidsoverlast van de piano naar andere ruimtes of buren verminderd.

De schotels komen standaard met een enkele isofloor inleg van 6mm dikte. Voor meer absorptie kunt u kiezen voor een dubbele inleg, waarmee de rubberen isofloor laag 12mm dik wordt.

 

Gerelateerde producten