1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Tipboek piano en vleugel

Tipboek piano en vleugel

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Tipboek piano en vleugel

Prijs

17,50 incl. 21% BTW

Omschrijving

Tipboek Piano en Vleugel is een fijn informatief boek om te gebruiken voor spreekbeurten, of om meer te weten te komen voordat u een piano aanschaft!

Bent u van plan om een piano of vleugel te kopen maar wilt u zich eerst inlezen? Dan kan het raadzaam zijn om het Tipboek Piano en Vleugel door te lezen. Dit handige naslagwerk is geschreven door meer dan dertig experts op het gebied van piano’s, waaronder pianisten, pianostemmers, technici, docenten en andere kenners. Het boek biedt niet alleen gedetailleerde informatie over het kiezen van het beste instrument binnen uw budget, maar ook tips over onderhoud, stemming en accessoires. Informatie die ook heel handig is voor het maken van een piano spreekbeurt!

Het grootste hoofdstuk van het boek gaat in op de selectie van het juiste instrument. Hierbij komen essentiële onderwerpen aan bod, zoals de grootte van het instrument, de invloed van de zangbodem en de verschillende houtsoorten die hiervoor worden gebruikt. Maar ook vragen als: hoe beoordeelt u een klavier en wat zijn de verschillen tussen kleppen en kasten? En wees gerust, het boek behandelt niet alleen akoestische piano’s, maar ook digitale en automatische varianten.

Maar er is meer! Zo geeft het boek praktische tips voor het beoordelen van de klank en het speelgevoel van een instrument, en behandelt het onderwerpen als piano’s met stilschakeling en verschillende accessoires. Ook wordt uitgebreid stilgestaan bij het belang van onderhoud en stemming.

En als kers op de taart bevat Tipboek Piano en Vleugel ook nog eens informatie over de geschiedenis, de productie en de makers van het instrument, een handige woordenlijst en een uitgebreide index. Ideale informatie voor het maken van een piano spreekbeurt! Voorzien van duidelijke afbeeldingen.

Dus, of u nu een beginnende pianist bent of een doorgewinterde professional, met Tipboek Piano en Vleugel maakt u gegarandeerd de beste keuze voor uw budget en speelstijl!

 

Gerelateerde producten