1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek deel 5

Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek deel 5

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek deel 5

Prijs

12,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Met het Faber Piano Adventures Techniek- en Voordrachtboek deel 5 voegt zich een waardevolle aanvulling toe aan het leerproces, als aanvulling op Faber Piano Adventures Lesboek deel 5. Dit boek zet in op het verfijnen van technische vaardigheden door middel van extra voordrachtstukken. Wat eerder in het lesboek behandeld werd, krijgt hier een verdiepende en versterkende aanpak.

Binnen de bladzijden van dit boek krijgen onderwerpen zoals het interval septiem, de triool, de maatsoorten 3/8 en 6/8 en zestiende noten meer ruimte, ondersteund door een gevarieerde selectie aan zowel klassieke als hedendaagse stukken. Deze verscheidenheid stelt de leerlingen in staat om hun speelstijl te verkennen en te ontwikkelen.

Zoals eerder in de serie, maakt dit boek gebruik van techniekgeheimen om technische finesse te bevorderen. Het benadrukt de juiste bewegingen van de romp, armen, polsen en vingers – essentieel voor een beheerste en expressieve uitvoering. Het Faber Piano Adventures Techniek- en Voordrachtboek deel 5 is een volgende stap in het pad van muzikale groei en ontwikkeling, waarbij techniek en expressie harmonieus samenkomen.

Gerelateerde producten