1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek deel 4

Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek deel 4

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Piano Adventures Techniek en Voordrachtboek deel 4

Prijs

12,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Faber Piano Adventures Techniek & Voordracht Deel 4 biedt een geavanceerd platform om pianotechniek en expressie te versterken. Het boek gaat dieper in op essentiële techniekgeheimen, zoals het slimme gebruik van armgewicht en de nuances van pedaalgebruik. Deze nieuwe technische inzichten zijn als bouwstenen voor verdere groei in het pianospel.

Dit deel vormt een naadloze aanvulling op Lesboek Deel 4 en gaat verder met de filosofie van het leggen van een sterke basis in vormbesef en creativiteit. Het benadrukt de coördinatie van bewegingen in de handen, armen, polsen en vingers, wat cruciaal is voor een vloeiende en expressieve uitvoering.

Elk hoofdstuk biedt een geraffineerde combinatie van een uitdagende etude en een expressief voordrachtstuk. Deze symbiose daagt leerlingen uit om hun technische beheersing te integreren in hun muzikale vertolking.

Kortom, Faber Piano Adventures Techniek & Voordracht Deel 4 is niet slechts een boek, maar eerder een reis die de pianist begeleidt naar een hoger niveau van muzikale expressie en technische bekwaamheid.

Gerelateerde producten