1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Op Toonhoogte muziekeditie (2015)

Op Toonhoogte muziekeditie (2015)

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Op Toonhoogte muziekeditie (2015)

Prijs

47,50 incl. 21% BTW

Omschrijving

Op Toonhoogte muziekeditie (uitgave 2015) is een breed gedragen christelijke muziekbundel met meer dan 570 liederen uit verschillende bundels. Zo vindt u psalmen, liederen uit Johannes de Heer, opwekking, liedboek voor kerken, tot liederen van Sela, Elly en Rikkert en bekende internationale aanbiddingsmuziek. Zorgvuldig samengesteld door de HGJB, geselecteerd op inhoud en gericht op verschillende generaties in de kerk. De eerste uitgave verscheen in 2005. In deze 2015 editie zijn er ruim 100 liederen bijgekomen, en enkele liederen vervangen.

In Op Toonhoogte muziekeditie vindt u van elk lied de melodie met zangtekst, voorzien van akkoorden. Prettig hieraan zijn de vereenvoudigde akkoorden, in tegenstelling tot de originele akkoordenschema’s van Opwekkingsliederen of Sela, die veel akkoorden met toevoegingen (sus, 7, 9) of andere basligging gebruiken. Dat zorgt ervoor dat pianisten en gitaristen die vooral de basis majeur- en mineurakkoorden kennen, goed mee kunnen spelen.

Alle liederen in Op Toonhoogte muziekeditie zijn verdeelt in categorieën/thema’s. Zo is het overzichtelijk om voor bepaalde gelegenheden toepasselijke muziek uit te kunnen kiezen. Daarnaast zijn veel kinderliederen opgenomen, ook weer onderverdeeld in verschillende categorieën. Het boek heeft een formaat van 25 cm bij 18 cm. Klik hier om te zien welke liederen allemaal zijn opgenomen in deze bundel.

 

Gerelateerde producten