1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Lesboek 5 – Hal Leonard pianomethode

Lesboek 5 – Hal Leonard pianomethode

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Lesboek 5 – Hal Leonard pianomethode

Prijs

16,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Hal Leonard pianomethode lesboek 5 is het vijfde deel van een prachtige serie lesboeken! Met lesboek 5 wordt de serie lesboeken van Hal Leonard pianomethode afgesloten. In dit boek komen de laatste elementen aan bod die de pianoleerling nodig heeft voor een complete techniek. In dit boek worden de volgende elementen behandeld: Zestiende noten, combinaties van achtsten en zestienden, drieklanken in wijde ligging, trappen, voorslagen, omkering van akkoorden, chromatische toonladders en sluit af met overzichtpagina’s van toonladders en cadensen.

Ook in Hal Leonard pianomethode lesboek 5 wordt gebruik gemaakt van repertoire uit allerlei muziekgenres. Veel muziekstukken (of bewerkingen) van bekende componisten zoals Mozart, Beethoven, Fredrich Burgmüller, Johann Pachelbel, Scott Joplin, Bill Boyd en Phillip Keveren. De stukken zijn technisch, gedetailleerd en verfijnd. Lesboek 5 bereidt de leerling voor om de stap naar het niveau licht gevorderd te maken! Dit boek bevat 56 bladzijdes.

Tip: Met Hal Leonard Pianomethode Speelboek 5 heeft u een boek vol extra liedjes die passen bij lesboek 5! Ideaal om de jonge pianist extra liedjes te laten oefenen zonder dat het niveau al gelijk moeilijker wordt. Of als extra lesmateriaal als een leerling moeite heeft met bepaalde nieuwe lesstof. Voor ‘meespeel’ plezier kunt u ook nog de CD met begeleidingsnummers bestellen!

Waarom kiest Piano Select voor Hal Leonard pianomethode:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Uitgebreide begeleidingspartijen voor de pianoleraar;
  • Van volksliedjes tot lichte muziek, van traditionals tot klassieke muziek; alle muziekstijlen komen voorbij, wat zorgt voor afwisselend en diepgaand lesmateriaal;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Uit te breiden met speelboeken voor extra liedjes bij de lesstof;
  • Een zeer complete lesmethode waar wij erg enthousiast over zijn!

Gerelateerde producten