1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Lesboek 4 – Hal Leonard pianomethode

Lesboek 4 – Hal Leonard pianomethode

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Lesboek 4 – Hal Leonard pianomethode

Prijs

16,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Hal Leonard pianomethode lesboek 4 is het vierde deel van een prachtige serie lesboeken! Uitstekend geschikt voor de jonge en beginnende pianoleerlingen. Deel 4 sluit aan op deel 3, en biedt een geweldige variatie aan liedjes! In dit boek vinden we volksliedjes, klassieke muziek, calypso, jazz, tango, gospel, blues, rock, en eindigt met Mozart. Ook in dit boek vinden we nog regelmatig begeleidingen voor de pianoleraar.

In Hal Leonard pianomethode lesboek 4 wordt hard gewerkt aan de techniek en theorie van de leerling. In dit boek vindt u: Overzetten van vingers, toonladders in majeur en mineur, pedaalgebruik, intervallen tot het octaaf, drie-achtste en zes-achtste maatsoorten, en veel improvisatie. Dit alles in een logische opbouw, goed te begrijpen en rijk geïllustreerd. Met lesboek 4 het pianospel verfijnd!

Tip: Met Hal Leonard Pianomethode Speelboek 4 heeft u een boek vol extra liedjes die passen bij lesboek 4! Ideaal om de jonge pianist extra liedjes te laten oefenen zonder dat het niveau al gelijk moeilijker wordt. Of als extra lesmateriaal als een leerling moeite heeft met bepaalde nieuwe lesstof. Voor ‘meespeel’ plezier kunt u ook nog de CD met begeleidingsnummers bestellen!

Waarom kiest Piano Select voor Hal Leonard pianomethode:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Uitgebreide begeleidingspartijen voor de pianoleraar;
  • Van volksliedjes tot lichte muziek, van traditionals tot klassieke muziek; alle muziekstijlen komen voorbij, wat zorgt voor afwisselend en diepgaand lesmateriaal;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Uit te breiden met speelboeken voor extra liedjes bij de lesstof;
  • Een zeer complete lesmethode waar wij erg enthousiast over zijn!

Gerelateerde producten