1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Lesboek 2 – Hal Leonard pianomethode

Lesboek 2 – Hal Leonard pianomethode

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Lesboek 2 – Hal Leonard pianomethode

Prijs

16,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Hal Leonard pianomethode lesboek 2 is het tweede deel van een prachtige serie lesboeken! Dit boek sluit mooi aan op lesboek 1. Het begint met de C positie, en verplaatst geleidelijk ook naar andere posities op de piano. Het boek is verdeeld in hoofdstukken, en vanaf hoofdstuk 3 worden ook harmonieën in de G- en F-sleutels tegelijkertijd gespeeld. Andere zaken die onder andere behandeld worden zijn intervallen tot aan de kwint, legato en staccato, de opmaat, kruisen en mollen, herstellingstekens en dynamische tekens. Na posities rond de centrale C eindigt het boek in de hoge G positie met een leuke variatie aan liedjes met voornamelijk melodie, als ook liedjes met harmonieën in de linkerhand.

Hal Leonard pianomethode lesboek 2 is zeer geschikt voor jonge, beginnende pianisten. De stof is erg begrijpelijk en wordt geleidelijk opgebouwd. Bij vrijwel elk liedje is een mooie begeleidingspartij geschreven voor de pianoleraar, wat het spelen nog veel leuker en leerzamer maakt! Het boek is rijkelijk voorzien van sprekende illustraties. Ook het speelrepertoire is erg gevarieerd, van klassiek tot volksliedjes, van blues tot pop. Dat, in combinatie met de geleidelijke opbouw, maakt het tot een complete lesmethode! Dit lesboek bevat 48 bladzijdes.

Tip: Met Hal Leonard Pianomethode Speelboek 2 heeft u een boek vol extra liedjes die passen bij lesboek 2! Ideaal om de jonge pianist extra liedjes te laten oefenen zonder dat het niveau al gelijk moeilijker wordt. Of als extra lesmateriaal als een leerling moeite heeft met bepaalde nieuwe lesstof. Voor ‘meespeel’ plezier kunt u ook nog de CD met begeleidingsnummers bestellen!

Waarom kiest Piano Select voor Hal Leonard pianomethode:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Uitgebreide begeleidingspartijen voor de pianoleraar;
  • Van volksliedjes tot lichte muziek, van traditionals tot klassieke muziek; alle muziekstijlen komen voorbij, wat zorgt voor afwisselend en diepgaand lesmateriaal;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Uit te breiden met speelboeken voor extra liedjes bij de lesstof;
  • Een zeer complete lesmethode waar wij erg enthousiast over zijn!

Gerelateerde producten