1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Lesboek 1 – Hal Leonard pianomethode

Lesboek 1 – Hal Leonard pianomethode

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Lesboek 1 – Hal Leonard pianomethode

Prijs

16,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Hal Leonard pianomethode lesboek 1 is het eerste deel van een prachtige serie lesboeken! Een duidelijk boek, rustig opgebouwd en voorzien van sprekende illustraties. In Lesboek 1 wordt de basis van het piano spelen behandeld. De zithouding, het klavier, eerste ritmes en het lezen van noten. Het begint eenvoudig op een aantal zwarte toetsen die makkelijk te vinden zijn, en bouwt uit tot de dubbele notatie met de G- en F-sleutel zoals deze voor piano gebruikt worden.

Ideaal in dit lesboek zijn de uitgebreide begeleidingspartijen voor de pianoleraar. Samenspel is in deze fase erg belangrijk! Alle theorie wordt helder uitgelegd, en rustig opgebouwd. Vanuit de uitgever wordt aangegeven dat het lesboek het meeste geschikt is voor de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Wij zien dat het lesboek ook zeker voor oudere leerlingen gebruikt wordt, welke er wel sneller doorheen zullen gaan. In dit lesboek worden door de leerling melodieën gespeeld door de G- en F-sleutel heen, maar worden er nog geen harmonieën gelijktijdig in beide sleutels gespeeld. Dit boek bevat 64 bladzijdes.

Tip: Met Hal Leonard Pianomethode Speelboek 1 heeft u een boek vol extra liedjes die passen bij lesboek 1! Ideaal om de jonge pianist extra liedjes te laten oefenen zonder dat het niveau al gelijk moeilijker wordt. Of als extra lesmateriaal als een leerling moeite heeft met bepaalde nieuwe lesstof. Voor ‘meespeel’ plezier kunt u ook nog de CD met begeleidingsnummers bestellen!

Waarom kiest Piano Select voor Hal Leonard pianomethode:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Uitgebreide begeleidingspartijen voor de pianoleraar;
  • Van volksliedjes tot lichte muziek, van traditionals tot klassieke muziek; alle muziekstijlen komen voorbij, wat zorgt voor afwisselend en diepgaand lesmateriaal;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Uit te breiden met speelboeken voor extra liedjes bij de lesstof;
  • Een zeer complete lesmethode waar wij erg enthousiast over zijn!

Gerelateerde producten