1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Deel 3 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Deel 3 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Deel 3 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Prijs

9,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Deel 3 van de populaire serie John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang. Deze serie lesboeken is voor de jonge startende leerling, en behandelt de basis van het pianospelen. De opbouw van theorie en techniek gaan heel geleidelijk. In deel 3 wordt de lesstof uitgebreid en de kennis en techniek verdiept. Uniek zijn de werkbladen tussen de nummers, die met leuke oefeningen de theorie herhalen en praktisch maken! Dit alles voorzien van speelse illustraties ter verduidelijking van de lesstof.

John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang deel 3 begint met uitleg over frasering, gevolgd door het spelen van staccato noten. Het speelbereik wordt uitgebreid, door in 1 nummer te verplaatsen naar meerdere speelposities. Ook worden de dynamische tekens uitgebreid. Het binden van noten wordt duidelijk afgebeeld en in leuke arrangementen toegepast. Dit zorgt voor een vlotte opbouw van technische details in de eerste helft van het lesboek. Toonladders worden rustig opgebouwd, en akkoorden in omkeringen gespeeld. Na een aantal volwaardige speelstukken sluit het lesboek af met nummers die 3 voortekens aan de sleutel gebruiken.

In deel 3 van John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang wordt de speeltechniek in een vlot tempo uitgebreid en uitgediept, waar de eerste 2 delen een geleidelijke opbouw hadden. Erg fijn in de ontwikkeling van de jonge leerling!

Waarom kiest Piano Select voor de John Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Gemaakt om samen te spelen, voorzien van begeleidingspartijen voor docent of ouder;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Werkbladen om op een leuke manier theorie te herhalen;
  • Populair voor jonge leerlingen.

Gerelateerde producten