1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Deel 2 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Deel 2 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Deel 2 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Prijs

9,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Deel 2 van de populaire serie John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang. Deze serie lesboeken is voor de jonge startende leerling, en behandelt de basis van het pianospelen. De opbouw van theorie en techniek gaan heel geleidelijk. Ook in deel 2 zijn veel nummers voorzien van een begeleidingspartij die de leraar mee kan spelen. Uniek zijn de werkbladen tussen de nummers, die met leuke oefeningen de theorie herhalen en praktisch maken! Dit alles voorzien van speelse illustraties ter verduidelijking van de lesstof.

In deel 2 van John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang wordt de lesstof geleidelijk uitgebreid. Het lesboek begint met verschillende maatsoorten, en het toevoegen van achtste noten. Vanaf het 4e nummer in dit lesboek worden ook noten verdeeld over 2 handen tegelijkertijd gespeeld. Mollen en kruisen worden behandeld en toegepast. Er wordt ook in andere posities dan de centrale C-positie gespeeld, maar het bereik voor elke hand blijft maximaal 5 toetsen. Boven elk nummer is een speel- of leesoefening geplaatst. In het laatste deel van het lesboek worden akkoorden opgebouwd. Het boek eindigt met 2 volwaardige duetten voor leerling en docent/ouder.

Vanuit de ervaring in onze eigen lespraktijk is John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang deel 2 geschikt voor de jonge leerling. De rustige opbouw van de lesstof en leuke arrangementen zorgen voor veel speelplezier!

Waarom kiest Piano Select voor de John Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Gemaakt om samen te spelen, voorzien van begeleidingspartijen voor docent of ouder;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Werkbladen om op een leuke manier theorie te herhalen;
  • Populair voor jonge leerlingen.

Gerelateerde producten