1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. Deel 1 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Deel 1 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

Deel 1 – John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang

Prijs

9,99 incl. 21% BTW

Omschrijving

Deel 1 van de populaire serie John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang. Deze serie lesboeken is voor de jonge startende leerling, en behandelt de basis van het pianospelen. De opbouw van theorie en techniek gaan heel geleidelijk. Vrijwel alle nummers zijn voorzien van een begeleidingspartij die de leraar mee kan spelen. Uniek zijn de werkbladen tussen de nummers, die met leuke oefeningen de theorie herhalen en praktisch maken! Dit alles voorzien van speelse illustraties ter verduidelijking van de lesstof.

John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang deel 1 gaat uit van de centrale C-positie. Beide duimen staan op de centrale C. De rechterhand speelt 5 toetsen tot de G, en de linkerhand speelt 5 toetsen tot de F. Elk nummer wordt voorafgegaan van een noten-leesoefening en een afbeelding van pianotoetsen met de te gebruiken noten. De leerling speelt enkel melodieën, verdeeld over de 2 handen. Er worden geen noten met 2 handen tegelijkertijd gespeeld. Er wordt gebruik gemaakt van hele-, halve- en kwartnoten.

Ook vanuit onze eigen ervaring in de muziekschool is John Thompson’s Meest Eenvoudige Pianoleergang deel 1 erg prettig in gebruik met de jonge leerling. Een laagdrempelig niveau, rustige opbouw, en leuk klinkende oefenstukjes om samen met de docent of ouder te spelen. Leerlingen spelen op deze manier vlot door het boek heen. Mede om die redenen is deze lesmethode voor piano erg populair.

Waarom kiest Piano Select voor de John Thompson Meest Eenvoudige Pianoleergang:

  • Geleidelijke opbouw van moeilijkheidsgraad;
  • Gemaakt om samen te spelen, voorzien van begeleidingspartijen voor docent of ouder;
  • Voorzien van leuke illustraties;
  • Werkbladen om op een leuke manier theorie te herhalen;
  • Populair voor jonge leerlingen.

Gerelateerde producten