1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Accessoires
  4. Bladmuziek
  5. De Gele Zangbundel – 216 bekende liederen

De Gele Zangbundel – 216 bekende liederen

Levertijd:
Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verzonden

Verzendkosten:
Standaard NL €4,95
Gratis bij besteding vanaf €75,-

Betaal met:
iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact

Retourneren:
Verzending & retourneren

De Gele Zangbundel – 216 bekende liederen

Prijs

47,50 incl. 21% BTW

Omschrijving

De Gele Zangbundel met 216 bekende liederen uit het geestelijke muziekrepertoire. Een populaire bundel met een breed repertoire uit onder andere Johannes de Heer, opwekking en Bundel NHK’38. Deze uitgave wordt veel gebruikt bij het begeleiden op verenigingen, vakanties en (jeugd)kampen. Daarnaast is deze ook erg populair onder (beginnende) pianisten, omdat alle nummers zijn voorzien van een pianobegeleiding. Een groot gedeelte van de nummers heeft naast de zangmelodie ook nog een extra notenbalk met alternatieve partij voor meespelende instrumenten (bijv. te gebruiken voor fluiten of strijkinstrumenten). Ook voor gitaristen zijn alle nummers voorzien van akkoorden.

Voor pianisten is De Gele Zangbundel met 216 bekende liederen te gebruiken vanaf het niveau late-beginner/begin-gevorderd. Met harmonieuze en fijn geschreven arrangementen voor piano, is dit een prettige bundel voor de pianist die bekende geestelijke liederen wil spelen of begeleiden. Deze bundel wordt ook veel gebruikt in onze eigen lespraktijk. Vooral het feit dat het een verzameling is van bekende liederen zorgt ervoor dat u niet alle losse bundels hoeft mee te nemen naar een sing-inn of verenigingsavond.

Heeft u specifieke nummers waarvan u wilt weten of deze in De Gele Zangbundel zijn opgenomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag. Of kom in alle rust in onze showroom proefspelen om te kijken of dit boek past bij uw speelniveau. Van harte welkom!

Gerelateerde producten