Ontvang een gratis huisconcert bij aankoop van een vleugel

Bent u op zoek naar een topkwaliteit Kawai vleugel of vakkundig gereviseerde Yamaha vleugel van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lees snel verder en bekijk ons aanbod.

KWALITEIT, VAKMANSCHAP & SERVICE

Piano Select is dealer van de nieuwste topkwaliteit Kawai vleugels. Uniek is het gebruik van ABS-carbon in het millenium III mechaniek. Dit materiaal is lichter, sterker en stabieler. Daarnaast importeert Piano Select occasion vleugels van hoge kwaliteit, geselecteerd op minimale slijtage. Onze instrumenten worden met vakmanschap, passie en aandacht weer teruggebracht in optimale staat. Daarbij helpen wij u graag met onze ervaring bij het selecteren van een instrument wat past bij uw wensen en speeltechniek. Alle instrumenten komen met 5-10 jaar garantie en uitgebreide service.

Niets gevonden.

EEN VOORPROEFJE VAN DE KLANK VAN ONZE VLEUGELS

In deze video’s hoort u de rijke klank van onze vleugels. Ook hoort u in de 2 rechtervideo’s het fantastische spel van Panos Gklistis! Panos zal ook het huisconcert verzorgen. Lees verder voor meer informatie over Panos.

De vleugels bespelen in onze showroom in Zwijndrecht.

Het is weer mogelijk om zonder afspraak langs te komen in onze showroom! Onder aan deze pagina vindt u onze openingstijden. Wilt u er zeker van zijn dat onze specialisten voor u beschikbaar zijn? Stuur ons dan eenvoudig een afspraakverzoek, of neem contact met ons op per telefoon, mail of whatsapp.

Wij helpen u graag bij het selecteren van instrumenten die bij uw wensen en budget passen. We nemen daar uitgebreid de tijd voor, laten u alle onderdelen van het instrument zien en vertellen u graag waar u op moet letten bij het aanschaffen van een occasion piano of vleugel. Wij heten u van harte welkom!

Wat klanten over ons zeggen

Ongedwongen en vrijblijvend uitproberen

Bij Piano Select begrijpen we dat u rust wilt ervaren tijdens de zoektocht naar uw instrument. Daarom vindt u bij ons alleen vakmensen die met u meedenken en uitgebreid de tijd voor u nemen. Juist die ongedwongen sfeer en passie voor vakmanschap maakt dat onze klanten zich goed kunnen oriënteren. Wij nodigen u van harte uit om de vleugels te komen bespelen.

PANOS GKLISTIS

Panos Gklistis heeft een dynamisch en verfijnd spel. Laat u inspireren door de prachtige klanken die deze pianist uit uw nieuwe instrument kan halen! Alvast een voorproefje?

Panos Gklistis

Geboren in Salamina, Griekenland in 1985.

Zijn muzikale reis begon een jaar voordat hij naar de locale muziekschool ging. Hij begon zijn muziekleraar op de basis school te imiteren en speelde alle kinderliedjes die in de klas werden geleerd, thuis.

Zijn natuurlijke gevoel voor harmonie, muziekstructuur en timing leidde tot zijn eerste experimenten met muziekcompositie op 8-jarige leeftijd. Compositie werd een essentieel onderdeel van zijn muzikale leven en hij is er sindsdien niet meer mee gestopt…

10 jaar later verhuisde hij naar Thessaloniki om muziekcompositie (bij Giorgos Kyriakakis) en klassieke piano (bij Lola Totsiou) te studeren.

Panos heeft als pianist, componist en performer deelgenomen aan verschillende solo- en kamermuziekconcerten, film- en theaterproducties, installaties en opnames. Hij is ook een ervaren piano- en muziektheorieleraar.

Zijn belangrijkste focus is om zijn artistieke taal te verrijken om op een meer eenvoudige, directe en intieme manier met het publiek te communiceren. Daarnaast is hij vooral geïnteresseerd in nieuw muziektheater. Als resultaat heeft hij zijn eigen geënsceneerde stukken gemaakt, o.a “A Bloody Fruity Opera” -een geënsceneerd werk voor pianist/acteur, electronics en opgenomen verteller-, “Gary the Snail”- een kinderopera voor 12 zangers en een groot ensemble – “When Green Turns to Grey” – een geënsceneerd werk voor twee poppen, pianist/acteur, een actrice, tape en klein ensemble.

Daarnaast is hij lid van DollyPop piano Duo met Theofilos Lamprianidis, AKOM ensemble, Bosklank Trio (samen met de sopraan Sara Moreira Marques en de klarinettist Daphne Caffa) en het Ensemble Oihua.

Panos heeft een Bachelor in compositie (2008, Universiteit van Macedonië, Thessaloniki, Griekenland), een Bachelor in Piano (2013, Codarts, Rotterdam) en een Master in piano (2015, Fontys, Tilburg).

Door het flexibele studieprogramma van de school kon hij klassieke en contemporary piano studeren bij Hans Eijsackers, Hakon Austbo, Ellen Corver, Jelena Bazova en theaterdramaturgie bij Barbara Duijfjes.

Ruim assortiment

Yamaha, Kawai en vele andere merken

Garantie

Tot 10 jaar garantie en geen onverwachte kosten

No nonsense

Deskundig advies door de vakspecialist

Flexibel

U kunt voordelig “huren met recht van koop”