1. Home
  2. Genio Silent Systemen

Genio Silent Systemen

Genio Silent systeem

Genio Silent systemen

De Genio Silent systemen kunnen wij inbouwen in elke piano die daarvoor de benodigde ruimte heeft. In alle Yamaha U serie piano’s, en vele gelijkwaardige piano’s is dit systeem eenvoudig te installeren. De piano is door middel van een hendel onder het klavier op de stille stand te zetten. Een muterail schuift dan tussen de hamerkoppen en snaren, waardoor het akoestische geluid wordt gestopt. U kunt de control unit aanzetten, en hoort de geluiden via uw hoofdtelefoon.

Waarom kiest Piano Select voor Genio Silent systemen?

  • Grote rekenkracht: geen vertraging
  • Gesloten sensorrail: lage storingsgevoeligheid
  • Meerdere geluiden en effecten
  • Eenvoudig te kalibreren: personaliseer naar uw eigen aanslag

In de showroom vindt u alles speelklaar opgesteld. Bezit u al een piano en wilt u hiervan een silent piano maken? Ook dat is mogelijk! Onder aan deze pagina kunt u informeren naar de mogelijkheden.

Aanbod silent systemen

Silent systeem in uw huidige piano

Piano Select biedt ook de mogelijkheid om een Genio Silent systeem in uw huidige piano in te bouwen. Dit doen wij bij u thuis. Op die manier voorkomt u dat u uw piano een paar dagen kwijt bent, met bijbehorende hoge transportkosten. Door onze werkwijze hebben wij het Silent systeem vaak al binnen 3 uur geïnstalleerd, afgeregeld en gekalibreerd! Dit alles netjes en zo strak mogelijk; we komen tijdens stem- en servicebeurten genoeg systemen tegen waarbij de kabels los hangen, of muterails niet goed afgeregeld zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een Genio Silent systeem in uw huidige piano? Alle Yamaha U series en vele vergelijkbare piano’s boven de 115cm zijn geen probleem. Komen wij er tijdens installatie toch achter dat het systeem niet past? Dan nemen wij alle onderdelen weer mee, en betaald u alleen onze voorrijkosten (ook binnen 30km). Gelukkig is dit nog nooit voorgekomen, we kunnen voor installatie alle benodigde maten opmeten. Neem via het formulier contact op voor de mogelijkheden!

    [honeypot website]