1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai CA99 wit digitale piano

Kawai CA99 wit digitale piano

4.149,00

Huurprijs: Flexibele betaling op aanvraag
Silent systeem: Ingebouwd
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn;
  • Servicepakketten voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in deze piano? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een bezoekafspraak, of kom vrijblijvend langs onder onze openingstijden!

De Kawai CA99 wit is het topmodel van de Concert Artist serie digitale piano’s. Voorzien van het Grand Feel III mechaniek met echte houten toetsen voor een realistisch speelgevoel, prachtige samples van de Kawai concertvleugels, maar vooral het unieke geluidssysteem met een combinatie van echte houten zangbodem en 360 graden speakers. Daarnaast kunt u eenvoudig uw telefoon of tablet verbinden voor het bedienen van uw CA99. Dit alles samengebracht in een prachtig design pianomeubel. Een unieke beleving onder de digitale piano’s!

Conclusie piano select

Met de Kawai CA99 biedt Kawai de pianist een instrument wat dicht bij het speelgevoel van een akoestische piano komt, met zelfs een akoestische warmte in de klank door het resoneren van de echte houten zangbodem. Qua prijs/kwaliteit is dit volgens ons het beste model in het topsegment digitale piano’s. Naast het spelen van de klanken die in dit instrument zitten, is het ook mooi om uw eigen muziek over dit speakersysteem met houten zangbodem af te spelen. Voor een beginnende pianist die een goede speeltechniek wil ontwikkelen, of pianist een kleine ruimte heeft of juist van alle extra geluiden gebruik wilt maken is dit een fantastische keuze.

GRand feel IIi mechaniek

Dit topmodel van de Kawai CA serie is uitgerust met het Grand Feel III mechaniek. Uniek zijn de echte houten toetsen met extra lengte ten opzichte van andere digitale piano’s. Het mechaniek functioneert zoals in een vleugel: de toets scharniert over een balansbalk en drukt een hamer met gewicht omhoog. Een 3-voudig sensorsysteem per toets zorgt voor optimale spelcontrole en repetitie. Door speciaal uitgebalanceerde gewichtspunten heeft dit klavier een optimale balans tussen sterk fortissimo en verfijnde controle in het pianissimo. De toetsen zijn belegd met een beleg wat op ivoor lijkt, wat met een stroef oppervlak meer controle over het spel geeft.

Klanken

De Kawai CA99 bevat uiteraard de mooiste samples van de Shigeru Kawai SK-EX vleugel, welke ook gelijk het hart van de CA99 zijn. Deze sublieme Kawai concertvleugels vindt u tegenwoordig veel terug in concertzalen en conservatoria. Kawai heeft een nieuwe SK-EX rendering ontwikkeld om de indrukwekkende klank zo natuurgetrouw weer te geven. Zo wordt elke toets vanuit meerdere posities opgenomen en de multi-channel-sampling gecombineerd met de nieuwste resonantie modeling techniek. Zo krijgt de CA99 een expressieve en rijke klank, in combinatie met de akoestische geluiden van de snaren, pedalen en mechaniekonderdelen voor een beleving alsof u achter een akoestisch instrument zit. Uiteraard heeft deze piano nog meer klanken dan alleen de SK-EX vleugel, 90 klanken in totaal! Van uitgebreid gerenderde vleugels zoals de EX serie, SK-5 en K-60 akoestische piano tot E-piano’s, hammond, orgel, strijkers en koorklanken. Combineer 2 klanken tegelijk of verdeel het klavier met links een ander geluid dan rechts.

Met de Virtual Technician functie kunt u het klankkarakter van de piano-, klavecimbel- en E-pianoklanken eenvoudig via het touchscreen veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers of terugvallende hamers instellen.

houten zangbodem

In de CA99 wordt de samenwerking met gerenommeerde HiFi fabrikant ONKYO naar een hoger niveau gebracht. Naast de hoogwaardige hoofdtelefoonversterker en nieuwe 360 graden luidsprekers, heeft deze digitale Kawai piano een TwinDrive Soundboard system. In plaats van basluidsprekers wordt de echte houten zangbodem met 2 transducers in trilling gebracht. Omdat zo de trilling wordt afgegeven aan de houten zangbodem zoals bij een akoestische piano, zorgt dit voor een optimale akoestische beleving. In vergelijking met de CA79 of CA 49 heeft deze CA99 een vollere en warmer geluid, en voel je de akoestische resonantie van het hout. Een unieke beleving in de wereld van de digitale piano’s!

Aansluitingen

De Kawai CA99 is voorzien van de volgende fysieke aansluitingen: Hoofdtelefoon, Line in, Line out, USB to host, MIDI, USB to device. Met de USB aansluitingen kunt u eenvoudig MIDI gegevens met een aangesloten laptop of computer uitwisselen. Daarnaast is de CA99 ook voorzien van Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio. Zo kunt u een koppeling maken met uw smartphone of tablet. Verander via uw telefoon eenvoudig de instellingen van uw CA99, of speel mee terwijl u uw favoriete muziek op de piano afspeelt. Verder is de piano uitgerust met 3 pedalen (v.l.n.r.): Una Corda, Sostenuto, Sustain.

Extra’s

Het interne geheugen van de Kawai CA99 bevat al een groot repertoire opnames van bekende muziek. Uniek zijn een serie aan klassieke werken, van oa. Chopin, Bach, Bürgmuller en Czerny. Nog mooier is dat u van Kawai de bladmuziek van deze nummers meegeleverd krijgt! Samen met een boek vol toonladders, en een verzamelboek met bladmuziek van 29 klassieke werken. Maar dat is nog niet alles: ook muziek vanuit de lesmethodes van Alfred Music Publications is al opgenomen in de database met opgenomen muziek. De opnames van lesboek 1A en 1B, als ook de opnames van het eerste boek uit de volwassen serie zijn al opgeslagen op het intern geheugen van de CA99!

Eigenschappen
Cataloguswaarde: € 4599
Merk: Kawai
Bouwserie: CA-serie
Model: CA99
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Kleur: Rozenhout-Wit-Zwart Hoogglans-Zwart mat
Pedalen: 3
Hoogte: 101
Gewicht: 89 kg
Afmetingen: 47 × 144,5 × 101 cm
Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.